Uslovi kupovine

Kupovina


Kupovina putem sajta dobaralat.com je jednostavna. Izaberite proizvode koje želite i slijedite link DODAJ U KORPU. Unesite vaše lične podatke i pošaljite nam narudžbu. U slučaju da traženi uređaj trenutno nemamo na lageru, bićete kontaktrani radi dogovora. Sve porudžbe koje su primljene do 18h biće poslate sljedeći radni dan i stići će u roku 36h, a sve porudžbe poslije 18h stići će u roku 48h.

Cijene

Sve cijene su izražene u KM sa PDV-om.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši gotovinski prilikom preuzimanja, ili avansno virmanom. Za avnasno plaćanje odobravamo dodatni popust od 3%.

Dostava

Dostava se vrši preko kurirskih službi EuroExpressX-Express.

Garancija


U opisu svih uređaja je istaknut vremenski period važenja garancije, ukoliko uređaj nema naznačen period garancije, taj uređaj ne podliježe garanciji.

Reklamacija


Skoro svi uređaji se testiraju i isprobavaju prije slanja tako da je mogućnost reklamacije veoma mala. Ukoliko ipak dodje do potrebe za reklamacijom, kupac je dužan dostaviti uređaj u DOBAR ALAT s.p. ili u najbliži ovlašteni servis.

Povrat robe – 100% garancija

Povrat robe je moguć u roku od 15 dana od dana kupovine. Roba mora biti neotpakovana, nekorišćena u originalnom pakovanju. 100% povrat novca na tekući račun kupca (umanjen za troškove dostave ukoliko su postojali). Kupac snosi sve troškove povrata robe prodavcu!

Zaštita privatnosti


U ime Internet prodavnice www.dobaralat.com, odnosno DOBAR ALAT s.p., obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima to jest korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima i kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice www.dobaralat.com kao i poslovni partneri  odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti po Zakonu Bosne i Hercegovine.